4 Mart 2013 Pazartesi

Modern Banyo Modelleri

Evlerin en önemli bölümlerinden olan banyolar hepimizin hayatında çok önemli yeri vardır. Sabahtan akşama kadar yoğun bir şekilde çalışıyorsunuz yeri geliyor terliyorsunuz ve akşam eve geldiğinizde hemen duşun altına girip doyasıya yıkanıyorsunuz ve nerdeyse günün yorgunluğunu tamamen üzerinizden atıyorsunuz. Ayrıca banyo dekorasyonu her anlamda evin tüm fertlerini çok yakından ilgilendirir fakat ev hanımlarını daha çok ilgilendirir. Banyonun temizliği dekoru ve dizaynı iç açıcı olmalıdır. Banyo dolaplarından tut da duvar fayansları klozet lavoba ve duş alanı hepsi ayrı bir özen ve itina ister. Son zamanlarda birçok üretici firmalar banyo dekoru ve banyo malzemeleri üzerine oldukça fazla yoğunlaşmaktadırlar. Çünkü eski çağlardan kalma banyo malzemeleri yerini modern ve lüks banyo modellerine bırakmaktadır. Bizlerde teknolojiye uyum sağlayan ve her anlamda modayı çok yakından takip eden ev hanımları bayanlar için yeni moda banyo tasarımlarından en lüks ve en çok tercih edilen banyo modellerinden bazılarını sizlerin beğenesine sunmak sizlerle paylaşmak istedik. Eğer ki evinizin banyosunu yenilemek yada en baştan dizayn etmek istiyorsanız sizlere yardımcı olmak maksadıyla bazı banyo örneklerini sunuyoruz umarız banyo dekoru seçiminize yardımcı olabildik. Banyo Dekoru ve banyo modelleri konusunda düşünce ve önerilerinizi bizlerle paylaşırsanız sizlere daha çok yardımcı olabiliriz diye düşünüyoruz. Daha çok ve çeşit görmek istiyorsanız mağazalardan canlı olarak daha yakından görebilirsiniz.
Modern Banyo ModelleriKırmızı renkli banyo dolapları ve çok süper banyo dekoru ile geçmiş yılların en modern ve en çok rağbet gören göz alıcı banyo dolapları ve banyo dekoru modellerinden en süperi.
Modern Banyo ModelleriYine göz alıcı ve parlak iç açıcı renklerden kırmızı renkli mobilyalı banyo dolapları ve buzlu camlı köşeli banyo duş kabinli modern klozekli yani baştan sona en son moda lüks banyo tasarımı ve duvar fayans dekoru ile en trend modern banyo dekoru modelleri.
Modern Banyo ModelleriBeyaz mobilya banyo dolapları ve mavi turkuaz duşakabinli banyo lavabosu da aynı mavi turkuaz renkli modern banyo modeli.Modern Banyo ModelleriYeşil duvar fayansları ve aynı yeşil kalebodur renkleriyle çok şık ve göz alıcı desenleri beyaz küvetli beyaz banyo dolapları ile 2012 yılının en gözde banyo modeli.Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Modern Banyo Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder