4 Mart 2013 Pazartesi

Bayan Kadın El Çantaları Modelleri

Değerli bayanlar sizlere sorsalar sizin için en önemli aksesuarlar nelerdir diye sorsalar bayanların büyük bir çoğunluğu elbette ki çanta ve cüzdanlardır derler. Çünkü bir bayanın her zaman en çok ihtiyaç duyduğu ve her an yanında taşıması zorunlu olan aksesuarlardan birisi de el çantalarıdır. Örneğin çok özel bir davete katılmanız gerekiyor veya gece sevdiğiniz kişiyle yemeğe çıkıyorsunuz en güzel abiye elbiselerinizi ve kıyafetlerinize uygun gece abiye ayakkabılarınızı giyiyorsunuz tüm takılarınızı takıyorsunuz ve şimdi burda tek eksik kalan tüm kıyafetlerinize en uygun renk ve desenli normal yada el çantası seçmeniz gerekmektedir. İşte bizlerde siz değerli modayı en yakından takip eden ve güzelliğine ve bakımına özen gösteren genç kızlar ve genç bayanlar için 2012-2013 yılının en trend en son moda bayan el çantarından en öne çıkan çeşitlerini ve modellerini sizlere sunmaktayız. Bu harika göz alıcı şık bayan çantaları sizlerle paylaşmamızın en önemli sebebi çanta merekı olan bayanlara biraz olsun yardımcı olmaktır umarız az da olsa yardımcı olabilmişizdir. Balo düğün ve nişan davetlerine kesinlikle çantasız katılmayınız bayanlar zor durumda kalmayınız.
Bayan Kadın El Çantaları Modelleriİster elinizde koltuk altınızda isterseniz ince ve sağlam zincirleri sayesinde omuzunuza asabileceğiniz çok amaçlı gösterişli ve şık bir bayan el çantası modeli.
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriHem kulplu hemde omuza asmak için askılığı olan normal gezmeye giderken veya pikniğe giderken yanınızda taşıyabileceğiniz bir çok özel eşyalarınızı koyabileceğiniz renkli cıvıl cıvıl normal kapaklı ve üstten potatif fermuarlı bayan çantaları modelleri.
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriKaliteli sağlam seçkin deriden imal edilen bu kulplu ve askılıklı bayan el çantası parlak yuvarlak desenleriile göz dolduran en harika en şık bayan el ve omuza asılabilen çanta modelleri.
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriBayan cüzdan modellerini andıran bir çok değişik ve farklı renklerden oluşan deri ve ipek kumaştan imal edilmiş en yeni tasarımlarıyla çanta meraklısı bayanlara en çok hitap eden bayan el çantaları modelleri çeşitleri.
Bayan Kadın El Çantaları Modelleri

Bayan Kadın El Çantaları Modelleri

Bayan Kadın El Çantaları ModelleriHasır örgü görünümlü krem renkli kahverengi açma kapama aparatifi olan çok harika bir bayan el çantası modeli.
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriYine beyaz kar beyaz bayan el çantası bu çanta sadece elde taşınabilecek geniş ve çok amaçlı kullanılabilecek ön tarafta açılıp kapanabilen yan cepli veya yan bölmeli bayan el çantası modeli.
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriKrem gri renkli yakut pırlanta taş süslemeli üstten fermuarlı çok şık bir bayan el çantası modeli.
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriSiyah ipek kumaştan dizayn edilen üstten fermuarlı böcek figürü ile ayrı bir güzellik verilmiş el çantası modeli
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriYılan derisi ile parelel kuşakları ve yine deriden gül deseni verilmi kahverengi renkli hem elde taşımak için tutma kulpu hemde omuza asmak için omuz askılığı bulunan 2012 yılının en trend çanta.
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriAğaç dalı ve yaprağı desenli kaliteli ipek kumaştan imal edilmiş sıradan ekol bir bayan el çantası modeli.
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriDeri örgülü kafatası iskeleti figürü verilmiş açma kapama mandalı ile bu tür ilginç elçantası sever bayanlara hitap eden siyah bayan el çantası modeli.
Bayan Kadın El Çantaları Modelleri
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriSiyah el çantasına kırmızı desenler ve figürler verilmiş çok farklı bir gösterişi olan genç bayanlara hitap eden özellikle davetlerde ve mezuniyet törenlerinde kullanılabilecek el çantası.
Bayan Kadın El Çantaları ModelleriSeçkin ve kaliteli deriden imal edilen bu beyaz renkli bayan el çantası modeli ilginç ve dekoratif tutacak kulpuyla beyaz ve açık renkli çantalardan hoşlanan bayanlara hitap eden çift cepli kapaklı cepleri ayrı bir görünüm sağlayan mükemmel bir bayan el çantası modeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder