4 Mart 2013 Pazartesi

El Yapımı Bayan Bileklik Modelleri

El Yapımı Bileklik Modelleri genellikle kız çocuklarının veya da genç kızların en çok tercih ettiği takı modellerinden birisidir. Özellikle elyapımı küpeler yüzükler kolyeler ve künye bileklik modelleri daha hafif ve çocuksu masum durduğu için genç kızlara daha çok yakışmaktadır. Ayrıca bu El Yapımı Bileklik Modellerini küçük yada genç kızlar mı takar derseniz hayır kendisini oldukça genç ve dinamik hisseden bayanlarda rahatlıkla takabilirler hemde spor kıyafetler giyinmesini seven sportif bayanlar bu spor elbiselerin üzerine takıldığında bir birine uyum sağlayan çok mükemmel bir takı modelidir. Takı tasarımcılar bu el yapımı bileklikleri fazla pahalı olmayan her genç kızın bütçesini sarsmadan rahatlıkla alabilsinler diye ucuz ama kaliteli değerli taşlardan ve boncuklardan imal etmektedirler. Bu el yapımı bileklikler her birisi el emeği göz nuru olduğu için belki de diğer gümüşyada altından imal edilen bileklik modellerinden daha değerlidiyebiliriz. Zaten bunların ikisinin yerleri de çok farklıdır gümüş yada altından yapılan bileklik modellerini takan bayanlar bu el yapımı olan basit bileklikleri takmayı pek arzu etmezler. Bu el yapımı bileklik modelleri cıvıl cıvıl renkli parlak inci pırlanta taşlarla süslenerek ve yine renkli iplerden renkli boncuklardan üretilmektedir. Gençliğe adım atan genç kızlar özellikle sizleri beğeneceğinizi düşündüğümüz bu el yapımı bileklik modellerinden her genç kızın bileğinde görebileceğiniz en şık ve en mükemmel harika ötesi bileklik modellerinden en son moda olanlardan bazılarının resimleriyle kısa açıklamalaryla birlikte sizlere sunmak sizlerle paylaşmak istedik.
El Yapımı Bayan Bileklik Modelleriel yapımı bu bileklik zarif bayanlar için tasarlanmış sadeliği sevenler için ideal bir bileklik. Sarı mavi pembe taşlardan faydalanılmış tellerin kıvrılması ile kullanılması kolaylaştırılmış harika bir bileklikdir. Görünüşü ile yüzügü andıran bu el yapımı bilekliği gece kıyafetleriniz ile bir uyum için de kullanabilirsiniz. Genellikle genç kızların veya değişikliği seven bayanların tarzı olan bu bileklik eminim sizlere çok yakışacakdır. Geniş halka şeklin de tasarlanılmış üzeri işlenerek çiçek deseni verilerek çok şık bir bileklik tasarlanarak dizayn edilmiştir. Bu bileklik de incinin zerafetin den faydalanılarak bileğinizi çok farklı gösterecek bir el yapımı eşsiz bileklik modeli ortaya çıkmıştır. Farklı tarzlardan hoşlanan bayanların tercih edeceği siyah ve beyazın uyumu bir araya getirilerek helozon şeklin de bir bileklik dizayn edilmiştir. İri taşlar dan hoşlanan gösterişi seven bayanların ilk sırada tercih edecekleri bir mdoel.
El Yapımı Bayan Bileklik Modelleripembe yuvarlak ve kare şekillerinden faydalanılarak en kaliteli taşlardan oluşturulmuş baglantı yerleri gümüş tellerden yararlanılarak renkliliği seven genç bayanların zevkine sunulmuştur.
Yuvarlak gümüşten yararlanılarak yapılan butasarımı gençler çok beğenecekler ve hemen sakihip olmak isteyeceklerdir eğer alma gibi zamanı yoksa kendileri de dizayn edip çok farklı şekillerde el yapımı bileklikler üretebilirler. Küçük kızlara minik yiyenlerinize verilebilecek en tatlı ve güzel bir hediye olur.küçük halkalar dan yapılmış kırmızı boncukları süsleyerek farklı bir görünüm kazandırılan beyaz rengin de oldugu güzel bir bileklik.
El Yapımı Bayan Bileklik Modellerifarklı taşlardan yapılma mavi renginin yoğun olarak tercih edildiği gümüş boncuklar ile beraber kullanılan ve genç yaşlı her kesin takacağı kullanmak dan zevk duyacakları bir model. Değişik boncukların uyumu ve farklı renklerin bir arada sergilendiği el yapımı Farklı bileklik modeli.bu bileklikleri isterseniz sizler de yapabilir ve hatta kendi tarzınız da ve zevkiniz de değişik şekiller yapabilirsiniz. Ametist taşından yapılmıış göz alıcı mor rengin zerafetiyle yapılan bir el yapımı bileklik modeli.günlük kıyafetlerniz ile kullanabilir ve kendinizi daha da güzel hissedebilirsiniz bu bileklik ile.
El Yapımı Bayan Bileklik Modellerimeta üzeri yapılmış pembe renk ile kaplanan üzerin de ise bir çok rengin oldugu değişik tasarım da bileklik modeli mavi yeşil karışımı bir renk den yapılmış üzerine ise beyaz den dantel tarzı bir desen yatasarlanılmış kullanmak isteyeceğiniz çok şık bir model. İri büyük taşlar dan tasarlanan kahverengi ve yeşil rengin bir arada uyum içinde kullanıldığı arada çiçek figürünün de kullanıldığı bileklik modeli. Bu bileklik te kendi istediğiniz artan boncuklar ile yapabileceğiniz bir bilekli her tarzda boncugu kullanarak yapılmış bir model. Kalın yuvarlak halkalar dan oluşmuş çok şirin bir model her renk de ve şekil de yaparak kullanabilirsiniz. Eskiden yapılan bileklik tarzlarını andıran bezden yapılma bileginiz de çok farklı duracak bir tasarım.bu tasarımı günlük hayattdaki kıyafetleriniz ile kullanabilirsiniz.
El Yapımı Bayan Bileklik ModelleriYeşil zümrütün yer aldığı yan kısımları ise kalın gümüs renginde boncukları kullanarak yapılmış. Siyah kemer üzeri yapılmış baynalrın ve genç kızların kullanmak isteyecekleri çiçekler ile kaplı bir bileklik modeli. Altın gibi görünen farklı bir model kalın koyu sarı rengin de üst kısmı ise sade tasarım da. En garip ve şık taşların kullanıldığı farklı ama güzel bir model bu bileklikleri sizler de evleriniz de yapabilirsiniz. Bir çok yarım halkanın bir araya birleşmesiyle oluşmuş bir model bu model ile değişik kombinler yaparak kullanabilirsiniz.
El Yapımı Bayan Bileklik ModelleriTamaen inciden yapılmış çok fazla göz alıcı ve mükemmel böyle bir bilekliği gece dışarı çıkarken bile kullanabilirsiniz. Ayrıca süs olarak kullanılan gümüş den yapılma fiyonka benzeyen figür çok ilgi çekmek de.genç kızlarımıza hediye edebilir ve bu tasarım bayanların vazgeçemeyecekleri ve güzelliklerine güzellik katacak bir tasarım.hatta kendiniz de bu tasarıma benzer tasarımlar yapabilirsiniz.
El Yapımı Bayan Bileklik ModelleriKarmaşık ve bir o kadar da farklı kuşlarınoldugu bu tasarımı genellikle genç kızlar kullanmak da.sizler için çok ideal ve harika.siyah ve kırmızı üzerine kullanılmış bütün eşyalar,özellikle ilgi çeken bir tarafı ise sarı ve bir çok halkanın bir arada kullanılması.bu takı siz genç kızlara özellikle çok yakışacagın dan eminiz. El emeği ile yapıldıgından kullanımında da çok dikkatli ve özenle kullanmalıyız.
El Yapımı Bayan Bileklik Modelleribayanlar öncelikle inci altın ve gümüşü çok severler bu tasarım da eminim ki siz bayanların çok hoşuna gidecek bir tasarım .inciler birbiri ile bir ip yardımı ile geçirilmiş ve orta kısım da çok küçük taşlar kullanılmış ve ortasına kullanılan büyük inci çok farklı ve ilgi çekici dırmuş.bu tasarımı günlük hayat da kullanabilir gece dilerseniz dışarıda da rahatlıkla bileginize takabilirsiniz.
El Yapımı Bayan Bileklik ModelleriKüçük kızlarımızın güvenle ve çokisteyerek takacakları bir tasarım.hello kity denen bebek ile yapılmış .pembe tüm kızların çogunlukla sevdiği bir renk siyah ve pembe kullanılmış arada kalplerin de oldugu değişik ilgi çekici ve süper bir model bu bilekliği dışarıda arkadaşlarınız ile gezerken takabilir ve kendinizi çok şık ve değişik hissedebilirsiniz.bu modeli sizlerin de çok sevmesi dileğiyle.
El Yapımı Bayan Bileklik Modelleriküçük boncuklar ile yapılmış farklı ve sade duran genellikle yaşı biraz daha büyük bayanların kullanacağı bir bileklik modeli.boncuklar birbirine geçmiş turuncu kahverengi ve kırık beyaz rengi boncuklar da oluşmak da. Annelere hediye edilebilir ve onları mutlu edecek bir tasarım bu modeli kendiniz yaparak kendi el emeğinizi katabilir ve sevdiğiniz bir kişiye hediye edebilirsiniz.
El Yapımı Bayan Bileklik ModelleriBu modelde en çok boncuklardan faydalanılmış kahverengi siyah krem renkli kaliteli taşlardan da yararlanılarak değişik bir model yapılmış.bu bileklik ile çok daha kendinizi
farklı ve güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.genş kızların özellikle çok seveceği ve kullanırken çok dikkat edecekleri bir tasarım.bu tasarımı sizler de kendi
evlerinizde yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
El Yapımı Bayan Bileklik ModelleriYeşil değişik taşlar dan yapılmış.sizler de eğer böylesine değişik böylesine güzel el yapımı bilekler yapmak istiyorsanız değişik taşlar ve boncuklar almanız yeterli olacak dır hem böylelikle kendi tarzınızı yansıtabilir ve değişik tasarımlar yapabilirsiniz.bu tasarım da ise zarif ve narin bir desen kullanılmış sizlerin çok sevdiği bir bileklik modeli ortaya çıkmış.
El Yapımı Bayan Bileklik ModelleriBeş tane büyük bir tane küçük nazar boncuklarının ince zincirin ortalarından geçirilerek birbirine bağlanan nazar boncuklu harika bir bileklik modelidir. Bu nazar boncuklu bileklik modelini küçük kız çocuklarına veya da genç kızlara özelolarak tasarlanıp yapılmış ve diğer bir görevide sizleri nazardan korumak olan bu bileklik modeline sahipolmak hiç de zor değildir belki de sizler bile yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder