4 Mart 2013 Pazartesi

Dekoratif Yastık Kırlent Modelleri

Herkes rahat etmeyi çok ister bu yüzden bir çok yerlere başvururlar uyku proplemi olanlar için de yaralı olan eşyayı aslın da hep kullanırız yani yastıkları yastıklar bizim rahat lamamızı ve rahat ve derin bir uyku çekmemize yardımcı olur yastığın geçmişi ise çok eskilere dayanıyor örgü kumaş ve daha farklı olan dantel tüller ile yapılan rahatlık kadar süs olarak da kullanılan yastıklar günlük hayat da bulunmak da sizler de eminizki bu modlleri gördüğünüz de çok beğenecek ve mutlaka bir tanesine sahip olmak isteyecek ve gerçekten çok rahat ve değişik modeller sizleri bekliyor yastıkları genellikle ya süs olarak yada rahatlık bakımındann kullanırız yolculuklar da özellikle tercih edilen boyunumuzun tutulmamasını sağlayan yastıklar da vardır mesela yolcu yastıkları da bulunmak da eski zaman ait yastıklar da günümüz de bulunuyor yani isterseniz de sizler de kendi imkanlarınız ile kendi yastığınız yapabilir değişik kumaş dantel ve bir çok güzel fikir ile de birleştirince sizler de kendi tazrınızı yaratabilir istiğiniz de bir yastık olmuş olur bir de eskiden genç kızların çeyizlerin de en önem verdikleri şeylerden bir tanesi de ördükleri vitrinmodeli ile aynı olan yastıklarla aynı örülen danteller çeyizlerin baş tacı idi bizler ile geçmişten beri beraber olan yastıklar sizler için de sitemize koyduk ki sizlerde bu modelleri görmenizi istedik yastık modelelri de artık çok fazla gelişmek de küçük büyük yumuşak dantelli gibi bir çok değişik şekil de yastık modelelri tasarlanılmış artık bazı özel yerlerin de bile şrk köşelerine konulan yastıklar bile artık kaullanılıyor kısacası insanların rahatlığın da küçük bir pay edinen yastıklar bizleri rahatlatan eşyalardan bazıları ne de olsa türk toplumu rahtlığı çok seven bir toplumdur rahat uyku rahat yolculuklar için en ideal ilaç olabilir.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriRengöe2renk güllü ve fırfırlı çeşitleriyle bu kırlent modelleri kanepelerinizi yepyeni bir görüntüye kavuşturarak göz alıcı bir görünüm kazandıracaktır. Canlı renkleri ve üzerindeki dekoratif aksesuarlarıyla evinizi yeniden şekillendirecek bu kırlent modelleriyle bir servet Şmeden kendinizi harika hissetmenizi ve evinizi daha çok sevmenizi sağlayacaktır.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriBayanlar ne kadar sert ve sinirli olsalar da bir konu çiçekle açıldı mı tavırlarında bir yumuşama görürsünüz. Bu kırlent tam bu zamanlar için tasarlanmıştır. Beyaz renginin dinginliği ve çiçek motifinin şirinliği ile dikkat çeken bu kırlent modeli sadece kanepelerinizin değil bütün salonunuzun atmosferini değiştirecek ve daha şık bir görünüm kazandıracaktır.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriKarpuzla çilek arasında karar veremeyen bir tasarımcının elinden çıktığı belli olan bu dekoratif yastık modelinin karpuz mu çilek mi olduğunun anlaşılmaması bir kenara renklerinin uyumuyla hem ilginç hem de göz alıcı bir şekil kazanmıştır. Evinizin herhangi bir köşesine koysanız bile canlılık kazandıracağınız bu yastık modeli evinize gelen herkesin ilgi odağı olacaktır.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriOnlarca gülden oluşan zarif bir bukete benzeyen bu dekoratif yastık modelinden kanepelerinize birkaç tane aldığınızda salonunuzda ciddi değişiklik olduğunu hissedeceksiniz. Yenilik yapma özleminizi bir servet Şmeye gerek kalmadan bu gül motifli kırlentlerin yanında ufak birkaç aksesuarla rahatlıkla giderebilirsiniz. Salonunuza girdiğinizde kanepenizde göreceğiniz öbek öbek güller yüzünüzü güldürecek günün yorgunluğunu unutmanızı sağlayacaktır.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriPembe zemin üzerindeki beyaz puanları ve kenarlarına işlenen siyah topçuklarıyla hem kullanışlı hem dekoratif bir yastık modeli. Otururken dizinizin üzerine koyup dirseğinizi dayadığınızda büyük bir rahatlık hissedeceğiniz aynı zamanda kanepelerinizin üzerinde oldukça şık görünecek bir dekoratif bir yastık modeli.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriBeyaz zemine yerleştirilmiş kocaman bir kalp ve üzerindeki papyonu ile harika salonunuzun dekorunda eksik kalan bir noktayı tamamlayacaktır. Gülkurusu renginin beyazla oluşturduğu tezattan gelen şıklığı ile dikkat çeken bu dekoratif yastık modelini kanepenizin üzerinde her gördüğünüzde yeniden ve yeniden beğeneceksinizdir.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriHayvanları seven ancak canlı canlı evde dolaşmalarından hoşlanmayanlar pamuk köpek desenli dekoratif yastıkla bu heveslerini gidermekle birlikte oturma odasının havasını değiştirebilirler. Tüyleri pamuk gibi görünen bu minik köpekle tırtırlı siyah zeminin bir araya gelmesi sonucu oluşan harika tablo kırlent üzerinde tam bir şaheser gibi duruyor.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriBakın da hele şu şık giyimli köpeğe nasıl da kararlı kararlı bakıyor. Çuval kumaş üzerine işlenmiş bu şık köpek motifi eksantrik zevklere sahip bayanların tercih edeceği bir modeldir. Kanepelerinizin üstünde bir tarihi eser şıklığında duracak bu kırlent modeli kısa bir sürede en sevdiğiniz kırlent olacaktır. Dekoratif yastık ve kırlentler de evinizde yapacağınız ufak değişikliklerin başında yer alıyor.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriBayanlar özellikle de zamanlarının büyük bir bölümünü evlerinde geçiren bayanlar sık sık dekor değişikliği yapma ihtiyacı hissederler. Evinin var olan dekorasyonundan sıkılarak yeni bir görünüm arayan bayanlar kimi zaman bunun için bir servet Şmekten geri durmazlar. Ancak daha akıllı ve ekonomik yaşamayı seven bayanlar her dekorasyon değişikliğinde bir servet Şmek yerine evlerinde yapacakları ufak değişikliklerle evlerini yeni bir görünüme kavuşturabilirler.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriKüçük dokunuşlarla evlerinin bütün havasını değiştirmeyi seven bayanlar burada göreceğiniz dekoratif kırlent modelleriyle çok makul bir karşılık Şyerek evlerinde istedikleri değişikliği sağlamış olacaklardır. Evlerinde küçük dokunuşlarla yaptıkları değişikliklerle çevresindeki herkesi hayretler içinde bırakan kimi bayanlar dışarıya çok müsrif görünseler de aslına baktığınızda son derece akıllıca yaptıkları ufak değişikliklerle her zaman yeni bir evde yaşama şansı buluyorlar.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriHer zaman yeni bir evde yaşamanın, sonu gelmeyen harcamalarla değil akıllı tercihlerle yapılabileceğini kanıtlayan bayanlar hem dengeli bir ekonomi sağlamanın hem de her zaman yeni ve şık bir evde yaşamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşamayı da hak ediyorlar. Evinde titiz ve bakımlı ekonomisinde hesaplı ve akıllı bayanlar her zaman istedikleri modern yaşama kavuşmanın sırrını bulmuş kadınlardır.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriBasit malzemelerden harikalar yaratmak sadece bayanların başarabileceği bir marifettir. Bildiğiniz sıradan lastikli saç tokalarının görkemli ve muhteşem çiçeklere dönüştürüldüğü bu dekoratif yastık modelinde kullanılan malzemeler oldukça basit ancak ortaya çıkan görüntü kesinlikle harikadır. Ayrıca renk bileşimi olarak da oldukça dikkat çeken bu dekoratif yastık modeli kanepenizin üzerinde bırakılmış bir buket çiçek gibi duracaktır.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriEvinizin dekorunu bir gül bahçesi gibi tasarlamak istiyorsanız bu yastıkla sadece gül bahçesi değil eviniz bir gül dünyasına dönüşebilir. Tıkış tıkış mavi güllerle bezenmiş bu dekoratif yastık modeli kanepelerinizi birer gül ağacı haline getirecektir. Ayrıca yatağınızın üzerinde süs olarak kullanabileceğiniz bu dekoratif yastık modeli gül çiçeklerini sevenlerin bayılacakları bir yastık modelidir.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriSaçlarınıza taktığınız basit lastikli tokaların böylesi güzel bir dekoratif yastık kılıfına dönüşebileceğini düşünmek için gerçekten yaratıcı bir hayal gücüne sahip olmanız gerekiyor. Rengarenk lastikli tokaların bir çiçek tarlasına dönüştüğü bu yastık modeli hem renk zenginliği hem de basit ama son derece estetik görünümüyle kesinlikle çok hoşlanacağınız bir yastık modelidir.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriRengöe2renk ve modern tasarımlarıyla bayanların beğenisine sunulan n dekoratif yastık ve kırlent modelleri işte bu akıllı bayanların işini daha da kolaylaştırıyor. Çarşıda yapacağı küçük bir gezintiden sonra evine geldiğinde aldığı malzemelerle yeni bir ev yaratma gücüne kavuşan bu bayanlar birlikte yaşadıkları insanları bile hayretler içinde bırakabiliyorlar.
Dekoratif Yastık Kırlent ModelleriSaten kumaştan yapılmış sepet örgülü gül aksesuarlı ve kır çiçekleri ile bezenen bu dekoratif yastıklar yatağınızın üzerinde harika görünmekle birlikte yatak odanızın çok daha şık ve estetik görünmesini sağlayacaktır. Saten kumaşının parlak ve şık yapısıyla estetik bir şekilde işlenen bu motifler yatak odalarında yenilik yapmayı seven bayanlar için tasarlanmış ve imal edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder